Word vrijwilliger bij Bezoekerscentrum De Wieden

donderdag 23 mei 2013

Natuurmonumenten zoekt vrijwilligers om bezoekers in De Wieden te ontvangen en wegwijs te maken in het gebied. Bezoekerscentrum De Wieden is één van de poorten van Nationaal Park Weerribben-Wieden. Jaarlijks komen er 70.000 bezoekers. Op dit moment zijn er ruim 40 vrijwilligers actief bijvoorbeeld als natuurgids, baliemedewerker of jeugdvrijwilliger.

Aanspreekpunt
Vrijwilligers werken in en rondom het bezoekerscentrum. Daar ben je het aanspreekpunt voor bezoekers en je hebt een specifieke taak. Bijvoorbeeld het ontvangen van schoolgroepen, baliewerkzaamheden of het begeleiden van excursies of jeugdactiviteiten. Je staat in contact met een vaste medewerker van Natuurmonumenten. Natuurmonumenten biedt een inwerkperiode, trainingsmogelijkheden en een reiskostenvergoeding.

Interesse?
Heb jij iets met De Wieden, vind je het leuk om mensen te ontmoeten en je enthousiasme voor de natuur te delen? Dan is deze vacature misschien iets voor jou!
Interesse? Laat het ons gauw weten. Bel of mail met bezoekerscentrum De Wieden: 0527-246644, bcdewieden@natuurmonumenten.nl.