Woensdag kinderdag!

 

Op woensdag 25 mei staan kinderen centraal in de Weerribben-Wieden Week. Van 13.30 uur tot 16.00 uur zijn er bij Bezoekerscentrum De Wieden allerlei leuke activiteiten.
Ook Junior Ranger Sidney komt samen met Catootje naar de kindermiddag. Zij zullen de kinderen op weg helpen. Het maakt hen niet uit of de zon schijnt, het regent of het stormt: er is genoeg te doen, dus kom meedoen!

Dingen die je gedaan moét hebben..
Ben jij een echte Weerribben-Wieden bewoner? Om daar een antwoord op te kunnen geven, is een lijst gemaakt van 'Dingen die je gedaan moét hebben in Nationaal Park Weerribben-Wieden'.
Op deze kindermiddag kan je die lijst krijgen en ermee aan de slag. Deze bucketlist kan je nu ook meteen downloaden.

Op deze woensdagmiddag kan je er in ieder geval al een heleboel van afvinken van de lijst en alles is gratis op deze dag!

Zo kan je deze woensdagmiddag een braakbal uitpluizen, waterbeestjes vangen, slootje springen of een modderbad nemen als je de overkant niet haalt, met een kompas en gps je weg leren vinden, een tjaskermolen spotten en nog heel veel meer.

Dus wees erbij!

Kleurwedstrijd
Lever op 25 mei je kleurplaat in bij Bezoekerscentrum De Wieden en doe zo mee met de kleurwedstrijd. Voor iedereen is er een presentje.
De kleurplaat kan je nu al downloaden, zodat je er wat moois van kan maken.

.