Nostalgisch Weerribben-Wieden

donderdag 16 maart 2017

Nostalgisch Weerribben-Wieden een dag terug in de tijd

Speciaal voor de oudere inwoners van gemeente Steenwijkerland is er op vrijdag 21 april een bijzondere dagtocht. Bent u opgegroeid in Weerribben-Wieden of heeft u er gewerkt en zou u er graag nog een keer heen willen, dan bent u van harte welkom. Nationaal Park Weerribben-Wieden nodigt u uit voor deze gratis dag samen met een persoonlijk begeleider (bijvoorbeeld partner, zoon of dochter, vriend of vriendin). We horen graag uw verhalen over vroeger, hoe het leven van toen was, wat u er zoal heeft meegemaakt en natuurlijk zijn we nieuwsgierig naar het kattenkwaad dat u er heeft uitgehaald. Door al dit soort mooie herinneringen met elkaar te delen, wordt het een fantastische dag voor ons allemaal.

Het programma:

  • 10.00 uur bus vertrekt vanuit Steenwijk (parkeerterrein achter Station Steenwijk, vrij parkeren)
  • 10.30 uur vaartocht met een boot van De Rietstulp vanuit Giethoorn
  • 12.00 uur boerenlunch bij Grandcafé Fanfare in Giethoorn
  • 13.30 uur bustocht door Weerribben-Wieden 15.00 uur terug in Steenwijk
Er is plaats voor maximaal 40 personen (20 ouderen en hun 20 begeleiders).  De bus en boot zijn rolstoeltoegankelijk (maximaal 6 rolstoelen). Grandcafé Fanfare is rolstoeltoegankelijk en heeft een toilet met beugels. Hebt u belangstelling, kent u iemand met wie u samen mee zou willen of heeft u nog vragen? Neem dan contact op met mevr. N. van der Laan via : n.vanderlaan(at)ivn.nl. Plaatsing gaat op volgorde van ontvangst van het aanmeldformulier.

Nostalgisch Weerribben-Wieden is een van de activiteiten in de Weerribben-Wieden Week, die in 2017 van 15 tot en met 23 april plaatsvindt.