Klimmen en klauteren

Beleef een waanzinnig avontuur midden in de natuur bij Klimbos Avontuurlijk Paasloo!
Dit splinternieuwe klimbos ligt midden in het Paasloërbos, aan de rand van Nationaal Park Weerribben-Wieden.
De vier parcoursen en uitdagende hindernissen maken dit gloednieuwe klimbos een bijzondere locatie voor een dagje uit! Of je nu op zoek bent naar een dagje uit met je vrienden, kinderen of collega’s, dan is Klimbos Avontuurlijk Paasloo de perfecte plek voor jou.

De vier parcoursen zijn zo aangelegd dat beginnende- en gevorderde klauteraars hier van een bijzondere ervaring genieten. Al klimmend en klauterend beweeg je je voort door de toppen van de bomen, waarbij je verschillende hindernissen moet trotseren. En dit is vaak moeilijker dan het lijkt… Van klimladders, netten, klimmuren, tonnen, touwbruggen en papegaaienbalken tot aan kabelbaan waaraan je 130 meter verder roetsjt. Alles wordt uit de kast getrokken om je tot het uiterste te drijven en je sportieve kant écht te leren kennen!  Ook voor de allerkleinsten zijn er spannende routes.

Weerribben-WiedenWeek actie
Speciaal voor de Weerribben-Wieden Week krijgen bewoners in en om Nationaal Park Weerribben-Wieden op zaterdag 21 mei 20% korting op vertoon van de kortingsbon.