Kom op 28 augustus kennismaken met JeugdNatuurClub De Wieden

maandag 19 augustus 2013

Op woensdagmiddag 28 augustus houdt JeugdNatuurClub De Wieden een open middag voor belangstellende kinderen van  8 tot 12 jaar en hun ouders. Vanaf 14.00 uur is de JeugdNatuurClub actief op het terrein van de Veldschuur, Wijkweg 2, 7954 HP Rouveen, waar op diezelfde dag een oogstfeest plaatsvindt. Zowel de kennismakingsactiviteiten van JeugdNatuurClub De Wieden als de activiteiten van de oogstdag zijn gratis toegankelijk.

Beleef de natuur bij jou in de buurt
Na de zomervakantie begint het nieuwe seizoen van JeugdNatuurClub De Wieden, dat loopt van september tot en met mei. De leden, kinderen van 8 tot 12 jaar, komen eens per maand op een woensdagmiddag bij elkaar om te struinen, spelen, ontdekken en te leren in de natuur. Soms wordt het programma binnen gedaan, bijvoorbeeld in de winter. De leden worden ingedeeld in een groep op basis van hun leeftijd, waarbij rekening wordt gehouden met praktische zaken zoals de mogelijkheid om te kunnen carpoolen. De activiteiten worden niet alleen in De Wieden gedaan, maar ook in de natuurgebieden ten zuiden daarvan. De ene keer werken ze samen met een boswachter van Natuurmonumenten, dan weer met Staatsbosbeheer of museum Schoonewelle.
 
Meer informatie?
Kom op 28 augustus naar de Veldschuur of neem contact op met Bezoekerscentrum De Wieden T (0527) 246644 of e-mail naar JNCDeWieden@Natuurmonumenten.nl.

JeugdNatuurClub De Weerribben
Informatie over deze 'zuster'natuurclub is te vinden onder de rubriek   JeugdNatuurActief   op deze website.