Overzichtskaart Nationaal Park Weerribben-Wieden

Eerste overzichtskaart van het hele Nationaal Park Weerribben-Wieden nu verkrijgbaar bij Gastheren van het Natinaal Park, VVV en Bezoekerscentra.

Met een nieuwe overzichtskaart van Nationaal Park Weerribben-Wieden wordt  het voor bezoekers nog gemakkelijker om  de weg te vinden in het mooiste natuurgebied van Nederland.

De uitklapbare plattegrond geeft een overzicht van wandel-, fiets- en kanoroutes, fietsknooppunten en andere  belangrijke toeristische plekken in de regio en is verkrijgbaar bij de Bezoekerscentra en bij de 'Gastheren en -dames' van Nationaal Park Weerribben-Wieden.

De kaart bevat een plattegrond van de vierhoek Ossenzijl, Steenwijk, Zwartsluis en Kraggenburg. Met pictogrammen wordt onder andere aangegeven waar horecagelegenheden in het gebied zijn en mogelijkheden om in het gebied te overnachten.  Omdat de kaart behoorlijk gedetailleerd is, kunnen zowel wandelaars, fietsers als bezoekers op het water in één oogopslag zien wat er in het gebied mogelijk is. De kaart is een initiatief van Nationaal Park Weerribben-Wieden en is het eerste volledige overzicht van het gebied.

Aan de achterkant van de stevige plattegrond staat bovendien een kort profiel van de 'Gastheren en -vrouwen' die aan de overzichtskaart hebben meegewerkt. De kaart is op meerdere locaties verkrijgbaar, waaronder Buitencentrum Weerribben in Ossenzijl, Bezoekerscentrum De Wieden in St. Janklooster en Sluuspoort in Zwartsluis.