Nationaal Park Weerribben-Wieden

Weerribben-Wieden Week 2017

Van 15 tot en met 23 april vindt de tweede editie van de Weerribben-Wieden Week plaats: een week boordevol activiteiten voor en door bewoners van Weerribben en Wieden. Hou de speciale pagina in de gaten voor het laatste nieuws, het programma en de speciale bewonersacties en -kortingen.

 

Informatie Nationaal Park nieuwe stijl
Meer lezen >>

Nationaal Park Weerribben-Wieden
Je ziet er alle schakeringen in de ontwikkeling van open water tot moerasbos. Oprukkende oeverbegroeiing en dichtgroeiend water, drijftillen, rietlanden en voedselarm grasland.

Typische moerasbewoners zoals vogels, vissen, zoogdieren, reptielen en insecten, vinden een plek in de gevarieerde begroeiing en de bijzondere plantenwereld.

Het Europees Diploma voor Natuurbeheer is toegekend aan Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten voor het Nationaal Park Weerribben-Wieden. Het diploma is een erkenning voor de natuurwaarden die de afgelopen jaren zijn gerealiseerd in De Weerribben en De Wieden.

Digitale nieuwsbrief
Als u zich wilt abonneren op de digitale nieuwsbrief van het Nationaal Park Weerribben-Wieden dan kunt u zich inschrijven in de linker kolom van deze website, onder "Nieuwsbrief".
 

Twitter
Wilt u vaker op de hoogte gehouden worden van alles wat er reilt en zeilt in Weerribben en Wieden dan kunt u het Nationaal Park ook volgen via Twitter!
Klik hier

Facebook
Nationaal Park Weerribben-Wieden is ook te volgen op Facebook. Klik hier