Nieuwsbrief februari 2014

  • Posted on: 6 February 2014
  • By: npww


Dag van het Nationaal Park 25 mei
Op zondag 25 mei 2014 organiseren de Nederlandse Nationale Parken -net als alle Nationale Parken in Europa- speciale activiteiten. Iedereen kan op die dag de bijzondere natuur van de Nationale Parken ontdekken. Onder het motto "Er zit muziek in de Nationale Parken" worden ook in Nationaal Park Weerribben-Wieden leuke, actieve en muzikale activiteiten georganiseerd vanaf Muggenbeet, op de grens tussen Wieden en Weerribben. Noteer de dag vast in uw agenda. 

Nieuwsbeelden 2013
De slogan van het Nationaal Park Weerribben-Wieden is:  'waar mens en natuur actief samengaan'. 
Dat Weerribben en Wieden zich uitstekend lenen om van te genieten, om actief in bezig te zijn, om in op te gaan en om van te leren, kunt u zien in de onderstaande items

Het jaar 2013 in vogelvlucht
Voor de tien meest gelezen nieuwsberichten op de website van Nationaal Park Weerribben-Wieden in 2013, kijk op deze link

Fotojaarverslag 2013 communicatie en educatie
In het fotojaarverslag 2013 geven de foto's u een indruk van de vele activiteiten die voor  groot en klein worden georganiseerd door IVN in samenwerking met Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten in het Nationaal Park.
Neem een kijkje in het fotojaarverslag en geniet mee. 

Wilt u vaker op de hoogte gehouden worden over het reilen en zeilen in Weerribben en Wieden dan kunt u het nationaal park ook volgen via Facebook of  via Twitter!