Nacht van de Nacht in het Nationaal Park

maandag 16 oktober 2017

©NatuurmonumentenDe Nacht van de Nacht - zaterdag 28 oktober-  is een jaarlijks evenement dat bedacht is door Natuur- en Milieufederaties. Tijdens de Nacht van de Nacht worden er door het hele land honderden evenementen georganiseerd in het donker en doven honderden bedrijven en gemeenten lichten van gebouwen en reclameverlichting. Nationaal Park Weerribben-Wieden haakt hier op in door diverse leuke activiteiten te organiseren in het donker.

Weerribben
Kom naar het Buitencentrum De Weerribben van Staatsbosbeheer, op de Hoogeweg 27 te Ossenzijl en laat je verrassen, met een vaartocht in het donker, een spannend verhaal in het duister, een workshop nachtfotografie, een wandeling in de schoonheid van de avond, of help uitpluizen wat een uil eet. Marjan Berk vaart ook een keer mee. Dit alles is te beleven tussen 19.00-21.00 uur in Ossenzijl. Ga je mee? Meld je aan bij Buitencentrum De Weerribben: via mail excursies-weerribben@staatsbosbeheer.nl of tel.0561-477272

Wieden
Nacht van de Nacht in De Wieden bij Natuurmonumenten, hoe spannend is dat! In het donker varen door De Wieden en een ontmoeting met mensen uit het verdronken dorp Beulake op het eiland! Voor ouders en kinderen vanaf 6 jaar.
Voor kosten en aanmelden, kijk op www.natuurmonumenten.nl/dewieden/activiteiten.  Voor meer informatie kan men contact opnemen met Bezoekerscentrum De Wieden, T (0527) 205660.