Communicatie en educatie in Weerribben-Wieden

dinsdag 16 december 2014

IVN Overijssel is verantwoordelijk voor de coördinatie en een groot deel van de uitvoering van communicatie&educatie activiteiten in en om  Nationaal Park Weerribben-Wieden. Hiervoor is een basispakket communicatie en educatie ontwikkeld dat zich richt op vier pijlers: jeugd&jongeren, vrijwilligers, ondernemers en algemene communicatie. Scholenprogramma’s voor alle leerjaren, Jeugdnatuurclubs en Junior Rangers, contact- en scholingsbijeenkomsten voor vrijwilligers, cursus en netwerk Gastheerschap voor (recreatie)ondernemers en fysieke en digitale communicatiemiddelen zijn slechts een greep uit dit uitgebreide pakket. 

Actieve samenwerking
IVN doet dit uiteraard niet alleen, maar werkt nauw en actief samen met onder andere Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten en de IVN-afdeling Noordwest-Overijssel. Benieuwd wat er allemaal is gebeurd in 2014 op het vlak van communicatie en educatie? Bekijk dan eens het fotojaarverslag. 

Voor vragen of meer informatie over communicatie en educatie in Nationaal Park Weerribben-Wieden mail naar ivn(at)overijssel.nl